Säännöt

Käpykaarti.net-sivujen määrityskisa 2010

Säännöt:

1) Uusi kisakuva julkaistaan joka toinen sunnuntai osoitteessa kapykaarti.net. Vastausaikaa on seuraavat 14 vuorokautta, jonka jälkeen julkaistaan seuraava kisakuva.

2) Kisassa esitetään yhteensä 12 kuvaa. Oikeasta vastauksesta saa yhden (1) pisteen, väärästä 0. Kolme kisan lopussa eniten pisteitä kerännyttä palkitaan (75€:n, 50€:n ja 25 €:n lahjakortit Lintuvarusteeseen). Tasapistetilanteessa palkinnot arvotaan eniten pisteitä saavuttaneiden kesken.

3) Kaikki kisan lintulajit on tavattu läntisellä palearktisella alueella (WP-kartta Bongariliiton sivuilla).

4) Kisassa noudatetaan AERC-TAC:n suosittelemaa taksonomiaa (PDF-lista WP:n lajeista).

5) Vastaukset lähetetään joko sähköpostilla osoitteeseen kisa@kapykaarti.net tai jättämällä kommentti/reply kisakuva-artikkeliin (jokaisen artikkelin alareunassa linkki “comments” – voit myös klikata artikkelin otsikkoa, jolloin vastausruutu ilmestyy ruudun alareunaan).

Vastaukseen tulee kirjoittaa a) lintulajin nimi (mieluiten suomeksi), b) vastaajan nimi c) vastaajan sähköpostiosoite. Yksi vastaus per henkilö. HUOM! Jos jätät vastauksesi kommenttina sivujen kautta, se näkyy sivuilla SINUN KONEELTASI merkinnällä “odottaa hyväksyntää”, mutta vaustauksesi EI NÄY muille netin käyttäjille.

6) Kisaajien ajankohtainen TOP 10 -nimilista on näkyvillä sivuilla omassa osiossaan. Jos sija on jaettu, näkyvillä on joko kaikkien nimet tai pistemäärään yltäneiden lukumäärä. Tilanne päivitetään jokaisen kisajakson vaihtuessa.

Osallistuminen:
Kisa on kaikille avoin. Poikkeuksena Käpykaartin jäsenet ja heidän perheenjäsenensä, joita ei hyväksytä kisaan.

Poikkeustilanteet:
Epäselvissä tilanteissa päätäntävalta on kisajärjestäjällä. Oikeus sääntömuutoksiin pidätetään.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *